Schôdza Felis Tirnavia – 2.10.2009

Schôdza Felis Tirnavia

2.10.2009

Na našej 3.schôdzi v tomto roku sme vyhodnotili 1. propagačnú výstavu v Trnave, ktorá bola podľa všetkých vystavovateľov a návštevníkov veľmi príjemná. Zaspomínali sme si na úsmevné situácie počas výstavy ako aj na hektické momenty pred ňou.

Po hodnotiacej správe nás Zuzka Huňadyová oboznámila s novinkami z aktívu, na ktorom sme bohužiaľ nemohli byť, ale informácie si k nám predsa len našli cestu…

Zoznámili sme sa s novou členkou pani Vierkou Ilievovou, ktorá nám slovne predstavila svoju mačaciu lásku – mainskú mývaliu mačičku.

Nezabudli sme ani na najdôležitejšiu novinku – naša tajomníčka Zuzka Huňadyová sa stala hlavnou poradkyňou chovu mačiek SZCH. Zuzke ešte raz z celého srdca blahoželáme a prajeme veľa úspechov!

Zuzka našim členom hneď aj zadala „domácu úlohu“ . Vzhľadom na to, že je potrebné upraviť Chovateľský poriadok, otvára sa priestor pre diskusiu a pripomienkovanie jeho momentálne platného znenia. Akékoľvek návrhy na jeho úpravu zasielajte na mailovú adresu hlavnej poradkyne chovu:

zuzana[at]vonhunady.sk

Tradične najobľúbenejším bodom našich stretnutí je diskusia. Voňavá káva a ešte voňavejšia štrúdľa príjemne dopĺňali naše priateľské rozhovory a vzácnu výmenu chovateľských skúseností…

Ďakujem všetkým našim členom za príjemnú atmosféru a riaditeľke gymnázia A. Merici Ing. Danke Korekáčovej za prenájom priestorov.

text ©Mgr. Marta Vozárová, foto ©Mária Paukeje