Medzinárodná výstava Nitra

29.-30. 11. 2008

Výstava v Nitre bola pre členov našej ZO úspešná. Boli sme radi, že jej organizátori dali klietky našich členov k sebe, za čo im touto cestou ďakujeme. Mohli sme si pomôcť, porozprávať sa a postrážiť si klietky s mačkami.

Majka Paukeje predstavila svojho kocúra PR Archibalda de Chardé,SK, ktorý získal CAPIB a bol nominovaný do BIS.

Milan a Ľubka Švecoví prezentovali tri mačky, všetko svoje vlastné odchovy, s fantastickými výsledkami: Bruce Lee Pellumian,SK získal V1, BIV total, Calvin Klein Pellumian,SK podobne V1, BIV total a jeho sestra Cameron Diaz Pellumian,SK V1 a nomináciu do BIS!

Zuzka Huňadyová sa prišla na výstavu do Nitry pochváliť s mačiatkom – krásnou sladkou čokoládovou point mačičkou Harmony Princes Felicitas von Hunady, ktorá získala oba dni V1!

Aďka Ilavská v sobotu predviedla nádejného kocúrika Blue Generations Rush Hour, ktorý získal krásny posudok a V1. Rush bude určite veľkým chovateľským prínosom!

Elizabeth Stuarovna má 8 mesiacov a Majka Škrabáková si ju zobrala z „Mačky SOS“. Nitra bola jej prvá premiéra a hneď získala krásny posudok a víťazstvo v BIS!!! Všetkých očarila svojim krásnym sfarbením a úžasnou povahou…

Ľubka Garajová predviedla svoju krásnu a jemnú mainskú mačičku Elisabeth Darling Of Sand Mines, CZ, ktorá získala v konkurencii 4 mačiek ocenenie V2 a veľmi pekný posudok!

Ďalším členom na výstave bol Peter Szeliga a jeho kocúr maznáčik Bono Vox Pellumian, SK získal v sobotu V2 a krásny posudok, plný superlatív.

Všetkým majiteľom, chovateľom ako aj samotným mačičkám k fantastickým úspechom blahoželáme a ďakujeme za krásnu reprezentáciu ZO Felis Tirnavia!!!

text a foto©Mgr. Marta Vozárová