Medzinárodné výstavy – leto 2008

CHS Pellumian SK

Pre každého chovateľa je obrovskou radosťou úspech jeho vlastného odchovu. Manželia Švecoví boli preto právom hrdí na svojho krásneho kocúrika Bruce Lee Pellumian, SK, ktorý na výstave v Olomouci 2. a 3. augusta zožal veľa slávy. Oba dni bol ohodnotený známkou V1 a čo je najvzácnejšie oba dni získal BIV! Malý Bruce porazil dospelé mačky a o rok staršieho kocúra v tomto sfarbení. Dostal fantastické posudky, ktoré sú dôkazom toho, že malý 4 mesačný Brusko je veľmi, veľmi nádejný kocúrik!

Mačička Medium Color Trully Best,PL bola tiež ohodnotená ako výborná. V sobotu získala známku V3 a v nedeľu získala malá hviezdička V1! Celá Felis Tirnavia im blahoželá k úspechom!

CH Filomenka von Hunady, SK

Mladá nádejná mačička Fifinka sa predviedla na výstave v Prahe (26.-27. 7. 2008) a oba dni získala V1 a titul CAC. Fifinka tým získala chovnosť a môže sa tešiť na svoje budúce mačiatka.

Svoj tretí CAC získala 10. 8. 2008 v Bratislave a tým sa zaradila do skupiny „Champion“. Filomenke blahoželáme a tešíme sa na jej ďalšiu úspešnú výstavnú kariéru.

Bonifác Adams Family, SK

Kocúrik Bonifác majiteľky Zuzany Lukáčovej obstál na výstave v Bratislave oba dni (9. a 10. 2008) naozaj výborne. V konkurencii modrých briťákov, ktorá nikdy nie je malá, získal oba dni V1. Blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov!

Elisabeth Darling Of Sand Mines, CZ

Naša členka Ľubka Garajová prišla na výstavu do Bratislavy predstaviť svoju mačičku Alicu. V otvorenej triede získala známku Výborná (sobota V2, nedeľa V3), čím získala chovnosť. Ľubka má s Alickou chovateľské plány, tak držíme palce a ešte raz blahoželáme!

text a foto 5 ©Mgr. Marta Vozárová, foto1-3 ©Gabriela Šnajdrová, foto 4 z www.bri.pl, foto 6,7 Ľubica Garajová